Uvjeti isporuke

Nakon potvrđene narudžbe ukoliko postoje nejasnoće oko unesenih podataka, javite nam se telefonom, mailom ili preko društvenih mreža. Provjerit ćemo vaš upit i kontaktirat će Vas web operater radi potvrde i provjere svih podataka, najkasnije u roku od 48h.
Molimo Vas za razumijevanje tokom perioda sniženja. Zbog velikog interesa, velikog broja narudžba moguće je kašnjenje.
Kako bi se osigurala što brža dostava, isporuka narudžbi sa više artikala vrši se direktno iz trgovine u kojoj je artikl na stanju, te možete očekivati isporuku u više paketa.

Za ovakav način isporuke ne snosite nikakve dodatne troškove poštarine.
Rok isporuke je 15 radnih dana.

Rok isporuke može biti duži ukoliko je riječ o pojedinim otocima gdje prometna povezanost ne omogućuje bržu dostavu ili u iznimnim situacijama na koje ne možemo utjecati te unaprijed molimo vaše razumijevanje. Naravno, u svakom smo vam trenutku na raspolaganju za sve iznimne situacije na mailu info@ela-sport.com pon-pet od 9 do 13 h i 16-19 h.

Ela Sport d.o.o.. surađuje s distributerskom tvrtkom Overseas Express i HP koje vrše dostavu web narudžbi preko tjedna u razdoblju od 8:00 do 20:00 sati. Molimo Vas da u tom razdoblju netko bude prisutan na adresi radi isporuke.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket kako bi se isključila eventualna vidljiva oštećenja paketa. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ako je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite dostavnicu.

Za svaku Vam pošiljku ide SMS ili e-mail obavijest. Obavijest dobivate u trenutku kada Overseas ili HP preuzme paket. U poruci primate broj pošiljke i link gdje možete pratiti status svoje pošiljke.

Ako Vas dostavljač ne nađe na adresi, biti će ostavljena obavijest o prispijeću s kontaktom kurira ili Službe za korisnike kako bi se dogovorio naknadni termin isporuke.

Ukoliko Vas ne uspiju nikako kontaktirati te pošiljka ne bude preuzeta, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktirat ćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Trošak dostave snosite Vi. Kupac prilikom preuzimanja  naručenog proizvoda plaća troškove prijevoza,dostave,poštankih usluga,poduzeću koje vrši dostavu prema njihovom važećem cjeniku u trenutku isporuke.